tiistai 26. toukokuuta 2015

Akustiikkalevyt asennettu

Viikonloppuna sai meidän maalamaton katto uuden ilmeen, kun saimme Konton akustiikkalevyt asennettua. Ja pakko sanoa että oli kyllä hymy herkässä kun näin lopputuloksen, sen verran hyvän näköistä oli. Levyt tuovat mukavasti eloa olohuoneeseen, sillä ne eivät ole täysin tasavärisiä. Jätimme levyjen väliin 5mm raon niin se helpotti asennusta ja näyttää myös kivalta.


Lisäksi taisimme tänään löytää olohuoneen epäsuoran valaistuksen valot, eli ne jotka tulevat olohuoneen pienen ikkunan alareunaan ja osoittavat kattoon. Näiden valaisimien löytäminen osoittautuikin haastavaksi, sillä emme halunneet mitään massiivisia (ja rumia) valonheittimiä. Valontarve eli se kuinka monta lumenia valot tuottavat on suuri, minimissää 5-6000 lumenia. Vertailun vuoksi vanhan aikainen 40w hehkulamppu tuottaa 400 lumenia ja nyt tulee toivottavasti Ivelan Balti 320 joka tuottaa melkein 20 hehkulampun verran eli 7900 lumenia. Odotan vielä valaisinsuunnittelijamme siunausta tälle, toivottavasti tämä käy sillä Ivelat ovat ylivoimaiseti parhaimman näköiset valot mihin ollaan törmätty.

Ivela Balti 320

Valot löytyivät Teclux:in kautta, johon törmäsin heidän valojen huutokauppasivuston kautta. Sieltä ostinkin pari hienoa valaisinta jolle vielä etsin paikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti