sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sunnuntai on outo aika kytkeä vesiliittymä...

Kävin tänään näyttämässä paikkoja vanhemmalle tytöllemme ja innostuimme molemmat kun näimme että työmalla vilisee väkeä. Tien varressa oli 4 vesiyhtiön pakettiautoa sekä loka-auto odottelemassa. Ajattelinkin että kummaa että sunnuntaina kytketään vedet, mutta ehkä oli kiirettä pyhien jälkeen.

Jännää on pikkuraksaajan mielestä


Menimme katselemaan kaivurin töitä kun vesiyhtiön työnjohtaja tuli kysymään mekö tänne rakennamme. Myöntävästi vastattua hän pahoitteli että ovat joutuneet lainaamaan meidän tonttitietä, mutta vesijohto johon he tulevat tiistaina meidät talot liittämään on jostain kohtaa haljennut ja siellä on suuri vesivuoto!
Mistäs se vesi tulee

Itsellä tuli kylmähiki otsaan ja mietin heti että ollaanko me mokattu jotain, mutta tämän ei pitäisi olla mahdollista. Meidän oma vesiputksi on vedetty jo valmiiksi kytkentää odottamaan jo kuukausia takaperin. Suurin määrä vettä oli juuri meidän liittymäkaivon kohdalla, mutta sieltä ei löytynytkään mitään muuta kuin hiekaa ja mutaa. Äsken olivat kaivaneet jo 15m linjastoa ylöspäin, vuotoa vielä etsien.
Ensiksi epäiltiin meidän liittymäkohdan paikalta vuotoa, mutta ei löytynytkään mitään muuta kun vettä ja paljon

Tahdon siis sanoa että arvon naapurit, ei ollut meidän vika!


Niin ja kiitoksena tonttitien lainasta he olivat tehneet oikein olan takaa lumitöitä :)
Lisää kuvateksti
1 kommentti:

  1. Hyvä kun joku tekee ilmaiseksi teille töitä - edes lumitöitä.

    VastaaPoista