keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kuvia keittiöstä

Lupasin joskus kauan sitten laittaa kuvia keittiöstämme ja tässä ne nyt vihdoinkin ovat! Kuvissa ei valitettavasti näy meidän oikea hella eikä jääkaappi, mutta suunnilleen sinnepäin. Lattiakin taitaa vielä vaihtaa väriä ja materiaalia, siitä tulee mitä todennäköisemmin korkeakiiltoinen epoksilattia. Tästä lisää kun saadaan enemmän mietittyä vaihtoehtoja.

Työtasoksi valitsimme Silestonen valkoisen kvartsitason, joka "välkkyy" hienosti ja on kestävä.


Näkymä olohuoneesta, jääkaapin oikealla puolella apteekkarinkaappi
Etuvasemmalla saareke ja takavasemmalla kulku olohuoneeseen

Le Mans:in hyllyt ikkunan ja lavuaarin välissessä alakaapissa


Näkymä eteisestä

Alaovet ovat harmaata mäntyviilua, yläovet valkoisia.
Sellon Puustellin suunnittelijamme Elina Kovanen kertoi myös että heiltä saisi myös kodinhoitohuoneeseen tarvittavat kalusteet, ja että Puustelli tekee myös vaatekaappeja. Kodinhoitohuoneen kaapit ovat samaa materiaalia kuin keittiön alakaapit ja ylä-ja alakaappien välissä on sama valkoinen lasi kuin keittiössä.

Naulakon kaapisto. Keskiovi peililasia, sivuovet valkoista lasia
Kodinhoitohuone

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Alakaappien harmaat ovet näyttävät todella lupaaville! Meillä nyt menee vielä hyvä tovi ennenkuin keittiösuunnittelu on ajankohtaista, mutta ollaan jo yhdessä todettu, että kokovalkoista emme halua. Jotain harmaata on siis todennäköisesti luvassa.

    Kävin vakoilemassa kuvaa teidän hellasta. Siitä tulee kyllä hyvännäköinen, vaikkei yllä oleva kuva vastaakkaan varsinaista laitetta!
    -K

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos! Meidän nykyisessä keittiössä on kokovalkoiset korkeakiiltokaapit, näyttävät ne kyllä hyvälle mutta varsinkin isommassa keittiössä tulee liian "steriili", varsinkin kun halusimme vaalean kivitason. Lisäksi nuo korkeakiiltoistet kaapit ovat aika herkkiä iskuille, meidän kaksivuotias on jo onnistunut parissa kohtaa saamaan pintamuoviin reikiä...

    VastaaPoista