maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kiitos Geberit!

Meidän entisen urakoitsijan virheet nostavat päätään vieläkin, nyt kohteena oli lattiakaivot. Meille piti tulla Unidrainin pitkät lattiakaivot, mutta kun Spigotin edustaja katseli kaivovarauksia niin eipäs tämä onnistuisikaan. Lattiavalun korko oli liian matala ja emme olisi saaneet kaatoja tehtyä. Ärsytysaste oli kohtalaisen korkealla tämän tultua esiin. Lisään vielä että kaikki tämä tapahtui maaliskuun puolella.

Onneksi Spigot osasi kertoa että Geberitiltä oli tulossa uusi lattiakaivomallisto myyntiin 1.4. (onneksi ei ollut aprillipila...) nimeltä Cleanline. Sen vaatima korkeus on huomattavasti Unidrainia pienempi ja mahtuisi juuri sopivasti paikalleen.





Lähdin heti soittamaan Geberit:ille ja sain kiinni heidän pääkaupunkiseudun myyntiedustajan, joka oli kaiken lisäksi lomalla. Tästä huolimatta hän pisti hommat pyörimään ja lähti varmistamaan että saamme kaivot nopeasti. Koska kyseessä oli uusi tuote niin sitä ei vielä saa kaikkialta, mutta onneksi Spigot sai tilata suoraan heiltä kaivot. Geberitin Calle Sandblom pelasti meidän täydelliseltä aikataulufiaskolta lattiapinnoituksien ja teknisen tilan asennuksien suhteen. Kaikki olisi siirtynyt melkein kuukaudella eteenpäin...

Kaikkein paras puoli on tietenkin hinta, se on Unidrainia halvempi!

Koko Cleanline mallisto esillä, päädyimme vasemmanpuoleisimpaan

Tältä kaivo suunnilleen tulee näyttämään meillä, meillä on myös tummat lattiakaakelit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti